Alles is energie. Onze spieren spannen zich aan en de aarde raast door de ruimte. Kleine stroomstootjes schieten door ons brein, schreeuwen tegen ons lichaam dat we willen rennen. De lucifer ontsteekt in een felle vlam. Energie is alles.

Dansvoorstelling IGNITE gaat over de oorsprong van energie. Filosofen, wetenschappers en gelovigen van allerlei godsdiensten schreven er boeken vol over met ingewikkelde theorieën en poëtische verhalen. IGNITE is een inspirerende voorstelling waar het publiek zonder twijfel de zaal vol energie verlaat.

Dit is een voorstelling van choreograaf Shailesh Bahoran in de serie ISH Nieuwe Makers. Hij heeft zich naast zijn imposante carrière als danser de afgelopen jaren bewezen als een bevlogen en getalenteerd maker. Om die reden is hij de ISH Nieuwe Maker van 2016.
Zie hier de speellijst.

Concept|Regie|Choreografie: Shailesh Bahoran

Cast:
Roche Apinsa
Virgil Dey
Remses Rafaela
Wesley Rommy
Eddy Vidal
Tyrone Menig (understudy)

Muziek: Rik Ronner
Lichtontwerp: Mike den Ottolander
Techniek: Bart Vlot
Foto: Studio Breed

IGNITE is een productie van ISH Dance Collective.

‘Zo houdt Ignite de toeschouwer van het eerste moment tot aan het slotbeeld in zijn ban. Oogstrelend en adembenemend.’ ***** Theaterkrant.

“In Ignite laten de dansers met hun energie ook een spoor in jouw energie achter. Knappe prestatie.’ **** de Volkskrant.

 



Written by IRC - Illusionary Rockaz Company

Comments are closed.